Banesat në Shitje

Nr. 006 Banesa 3 dhomshe prej 106.06m2

Në afërsi të rrethrrotullimit më të madh në Prishtinë është duke u ndërtuar një prej objekteve më moderne nga kompanitë m&eu

Më shumë
Dhoma: 3 106.06 m2
Nr. 013 Banesa 3 dhomshe prej 90,75 m2

Në afërsi të rrethrrotullimit më të madh në Prishtinë është duke u ndërtuar një prej objekteve më moderne nga kompanitë m&eu

Më shumë
Dhoma: 3 90,75 m2
Nr. 007 Banesa 4 dhomshe prej 127.29m2

Në afërsi të rrethrrotullimit më të madh në Prishtinë është duke u ndërtuar një prej objekteve më moderne nga kompanitë m&eu

Më shumë
Dhoma: 4 127.29 m2
Nr. 003 Banesa 4 dhomshe Lagjja e Muhaxhereve

Shitet Banesa 4 dhomshe prej 98.30 metra katrorë në lagjen e Muhaxherëve, Prishtinë  

Më shumë
Dhoma: 4 98.3 m2 93100 €
Nr. 014 Banesa 3 dhomshe prej 90,75 m2

Në afërsi të rrethrrotullimit më të madh në Prishtinë është duke u ndërtuar një prej objekteve më moderne nga kompanitë m&eu

Më shumë
Dhoma: 3 90,75 m2
Nr. 015 Banesa 3 dhomshe prej 96,71 m2

Në afërsi të rrethrrotullimit më të madh në Prishtinë është duke u ndërtuar një prej objekteve më mo

Më shumë
Dhoma: 3 96,71 m2
Nr. 001 Banesa 3 dhomshe ne Peje

Shitet Banesa 3 dhomëshe prej 85.04 metra katrorë në afërsi të ish tregut të gjelbër në Pejë buzë Lumbardhit.   Ba

Më shumë
Dhoma: 3 85.04 m2 55510 €
Nr. 009 Banesa 3 dhomshe prej 92,13 m2

Në afërsi të rrethrrotullimit më të madh në Prishtinë është duke u ndërtuar një prej objekteve më moderne nga kompanitë m&eu

Më shumë
Dhoma: 3 92,13 m2
Nr. 011 Banesa 4 dhomshe prej 127,29 m2

Në afërsi të rrethrrotullimit më të madh në Prishtinë është duke u ndërtuar një prej objekteve më moderne nga kompanitë m&eu

Më shumë
Dhoma: 4 127,29 m2
Nr. 012 Banesa 3 dhomshe prej 106.06 m2

Në afërsi të rrethrrotullimit më të madh në Prishtinë është duke u ndërtuar një prej objekteve më moderne nga kompanitë m&eu

Më shumë
Dhoma: 3 106,06 m2
Nr. 008 Banesa 3 dhomshe prej 103.67m2

Në afërsi të rrethrrotullimit më të madh në Prishtinë është duke u ndërtuar një prej objekteve më moderne nga kompanitë m&eu

Më shumë
Dhoma: 3 103.67 m2
Nr. 010 Banesa 3 dhomshe prej 96,71 m2

Në afërsi të rrethrrotullimit më të madh në Prishtinë është duke u ndërtuar një prej objekteve më moderne nga kompanitë m&eu

Më shumë
Dhoma: 3 96,71 m2
Nr. 005 Banesa 1 dhomshe Garsonjerke 43.22m2

Banesa 1 dhomshe Garsonjerkë   E gatshme për banim.   Në pjesën më të qet&e

Më shumë
Dhoma: 1 43.22m2 m2 34576 €
Nr. 004 Banesa 2 dhomshe prej 63,87 m2

Banesa 2 dhomshe E gatshme për banim Në pjesën më të qetë të qytetit larg nga trafiku dhe pluhuri është nd&

Më shumë
Dhoma: 2 63.87m2 m2 51096 €
Nr. 002 Banesa 4 dhomshe ne Peje

Shitet Banesa 4 dhomëshe prej 114.29 metra katrorë në afërsi të ish tregut të gjelbër në Pejë buzë Lumbardhit.   B

Më shumë
Dhoma: 4 114.29 m2 74288 €

Ne dëshirojmë të dëgjojmë preferencat e juaja! 
Na ndihmoni që të ofrojmë më shumë mundësi për ju!
Ju lutem plotësojeni hulumtimin tonë të shkurtër i cili do të ju marrë më pak se 5 min.

Plotëso pyetësorin

Rreth Nesh

REZIDENCA

Rezidenca është kompani e specializuar në shitjen e patundshmërive. Rezidenca, qytetarëve ju ofron banesat më kualitative në treg duke dëshmuar cilësinë e ndërtimit, qasjen e lehtë, sigurinë, elegancën dhe stilin e veçantë të tyre. Koncentrimi i Rezidencës është në vendet dhe pozitat më të mira për banim në qytetet tona duke filluar nga Prishtina, Peja, Fushë Kosova etj.

Kontakti

Përmes kësaj forme ju mund të na kontaktoni për çfardo pyetje që keni në lidhje me ne dhe banesat.
Rruga: Shefqet Shkupi, Prishtinë, Kosovë. +386 49 232 003
sales@rezidenca.net
info@rezidenca.net