Banesa Nr. 013

Informatat të Përgjithshme

Në afërsi të rrethrrotullimit më të madh në Prishtinë është duke u ndërtuar një prej objekteve më moderne nga kompanitë më të mëdha vendore të ndërtimit. Rezidenca ka kënaqësin të ju prezantoj pjesëmarrjen e saj në këtë objekt afarist e banesorë shumë katësh.

 

Në katin e dymbëdhjetë të objektit B me një pamje mahnitëse të Prishtinës ju ofërojmë për ju banesën prej 90,75 metrash katror, e cila ka një një përbërje prej dy dhomave të gjumit të lidhura më një korridor të vogël në mes vete, një dhomë me qëndrim ditor së bashku me një kuzhinë me një trepezari sidhe një depo ngjitur për shfrytëzim për gjëra ushqimore dhe një ballkon të mjaftueshëm për vendosje të një tavoline me karriga. Banesa ka një banjo dhe një WC si dhe një depo tjetër për shfrytëzim të përgjithshëm nga banorët.  

 

Banesa posedon ashensor, shkallë, korridore të mjaftueshme për të gjithë banorët dhe qasje të lehtë në të gjitha pjesët e qytetit. Autobusi urban dhe qasja në të është dy minuta në këmbë, e qasja tek stacioni i autobusëve dhe i trenit është vetëm 5 minuta ecje në këmbë.

 

Banesa është e ndërtuar nga materiale më kualitative në treg, ashtu që dritaret janë të punuara nga alumini termik me xhama low-e, parket i klasit A, pajisje hidrosanitare dhe pllaka qeramike të prodhuesve të njohur.

 

Mbetet që ju të vendosni të na kontaktoni dhe të vizitoni banesën për të parë detajet tjera.

 

Çmimorja:

Banesa ka çmim prej 1,000.00 euro metri katror në total prej 90,750.00 euro.

Çmimi për depo është 3,000.00 euro.

Çmimi për garazhë është 10,000.00 euro.

Çmimi total i banesës me depo dhe garazhë është 103,750.00 euro.

Informatat Bazike Hapësira: 90,75 m2 Vendi: Prishtinë Numri Dhomave: 3 Çmimi: 90750 € Adresa: Rr. "Xhevdet Doda"

Banesat në Shitje

Nr. 011 Banesa 4 dhomshe prej 127,29 m2

Në afërsi të rrethrrotullimit më të madh në Prishtinë është duke u ndërtuar një prej objekteve më moderne nga kompanitë m&eu

Më shumë
Dhoma: 4 127,29 m2 140019 €
Nr. 010 Banesa 3 dhomshe prej 96,71 m2

Në afërsi të rrethrrotullimit më të madh në Prishtinë është duke u ndërtuar një prej objekteve më moderne nga kompanitë m&eu

Më shumë
Dhoma: 3 96,71 m2 96710 €
Nr. 008 Banesa 3 dhomshe prej 103.67m2

Në afërsi të rrethrrotullimit më të madh në Prishtinë është duke u ndërtuar një prej objekteve më moderne nga kompanitë m&eu

Më shumë
Dhoma: 3 103.67 m2 103670 €
Nr. 003 Banesa 4 dhomshe Lagjja e Muhaxhereve

Shitet Banesa 4 dhomshe prej 98.30 metra katrorë në lagjen e Muhaxherëve, Prishtinë  

Më shumë
Dhoma: 4 98.3 m2 93100 €
Nr. 006 Banesa 3 dhomshe prej 106.06m2

Në afërsi të rrethrrotullimit më të madh në Prishtinë është duke u ndërtuar një prej objekteve më moderne nga kompanitë m&eu

Më shumë
Dhoma: 3 106.06 m2 106060 €
Nr. 012 Banesa 3 dhomshe prej 106.06 m2

Në afërsi të rrethrrotullimit më të madh në Prishtinë është duke u ndërtuar një prej objekteve më moderne nga kompanitë m&eu

Më shumë
Dhoma: 3 106,06 m2 116666 €
Nr. 009 Banesa 3 dhomshe prej 92,13 m2

Në afërsi të rrethrrotullimit më të madh në Prishtinë është duke u ndërtuar një prej objekteve më moderne nga kompanitë m&eu

Më shumë
Dhoma: 3 92,13 m2 101343 €
Nr. 001 Banesa 3 dhomshe ne Peje

Shitet Banesa 3 dhomëshe prej 85.04 metra katrorë në afërsi të ish tregut të gjelbër në Pejë buzë Lumbardhit.   Ba

Më shumë
Dhoma: 3 85.04 m2 55510 €
Nr. 015 Banesa 3 dhomshe prej 96,71 m2

Në afërsi të rrethrrotullimit më të madh në Prishtinë është duke u ndërtuar një prej objekteve më mo

Më shumë
Dhoma: 3 96,71 m2 96710 €
Nr. 014 Banesa 3 dhomshe prej 90,75 m2

Në afërsi të rrethrrotullimit më të madh në Prishtinë është duke u ndërtuar një prej objekteve më moderne nga kompanitë m&eu

Më shumë
Dhoma: 3 90,75 m2 99825 €
Nr. 013 Banesa 3 dhomshe prej 90,75 m2

Në afërsi të rrethrrotullimit më të madh në Prishtinë është duke u ndërtuar një prej objekteve më moderne nga kompanitë m&eu

Më shumë
Dhoma: 3 90,75 m2 90750 €
Nr. 007 Banesa 4 dhomshe prej 127.29m2

Në afërsi të rrethrrotullimit më të madh në Prishtinë është duke u ndërtuar një prej objekteve më moderne nga kompanitë m&eu

Më shumë
Dhoma: 4 127.29 m2 127290 €
Nr. 005 Banesa 1 dhomshe Garsonjerke 43.22m2

Banesa 1 dhomshe Garsonjerkë   E gatshme për banim.   Në pjesën më të qet&e

Më shumë
Dhoma: 1 43.22m2 m2 34576 €
Nr. 004 Banesa 2 dhomshe prej 63,87 m2

Banesa 2 dhomshe E gatshme për banim Në pjesën më të qetë të qytetit larg nga trafiku dhe pluhuri është nd&

Më shumë
Dhoma: 2 63.87m2 m2 51096 €
Nr. 002 Banesa 4 dhomshe ne Peje

Shitet Banesa 4 dhomëshe prej 114.29 metra katrorë në afërsi të ish tregut të gjelbër në Pejë buzë Lumbardhit.   B

Më shumë
Dhoma: 4 114.29 m2 74288 €

Ne dëshirojmë të dëgjojmë preferencat e juaja! 
Na ndihmoni që të ofrojmë më shumë mundësi për ju!
Ju lutem plotësojeni hulumtimin tonë të shkurtër i cili do të ju marrë më pak se 5 min.

Plotëso pyetësorin

Rreth Nesh

REZIDENCA

Rezidenca është kompani e specializuar në shitjen e patundshmërive. Rezidenca, qytetarëve ju ofron banesat më kualitative në treg duke dëshmuar cilësinë e ndërtimit, qasjen e lehtë, sigurinë, elegancën dhe stilin e veçantë të tyre. Koncentrimi i Rezidencës është në vendet dhe pozitat më të mira për banim në qytetet tona duke filluar nga Prishtina, Peja, Fushë Kosova etj.

Kontakti

Përmes kësaj forme ju mund të na kontaktoni për çfardo pyetje që keni në lidhje me ne dhe banesat.
Rruga: Shefqet Shkupi, Prishtinë, Kosovë. +386 49 232 003
sales@rezidenca.net
info@rezidenca.net